-
עגלת הקניות שלך ריקה!
מתכון באדיבות הילה אלפרט, עיתונאית אוכל,
העיתונים בהם כתבה אלפרט כוללים את "עולם הספורט", "שף", "עיתון תל אביב טיים אאוט", "תל אביב" ו"ישראל היום".
שמן זית קורינייקי,
אהובי שנולד בכרתים מביא ריחות וטעמים המזכירים עשב קצוץ.
המתכון שלפניכם הוא תענוג גדול בשתי תנועות ומינימום חומרי גלם. המאמץ הגדול הוא לשמור על איפוק,
לא להתפתות ולהוסיף.
מבטיחה לכם תענוג והצלחה.
לקריאה על טעמו וייחודו של שמן זית קורונייקי
2 כפות פרוסות שקדים קלופים
50 גרם ביצים דקיקות למרק
9 פילטים של אנשובי כבוש בשמן זית קצוצים דק
6 כפות שמן זית קורינייקי
250 מ"ל יוגורט כבשים
קליפה מלימון אחד מגורדת דק
מחממים תנור ל-150 מעלות. קולים את השקדים למשך עשר דקות. אפשרות נוספת היא לקלות אותם על מחבת יבשה.
מבשלים את האטריות במי מלח, לפי הוראות היצרן. מסננים ומעבירים לקערה. יוצקים מעל את כל החומרים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
השארת תגובה