-
עגלת הקניות שלך ריקה!
השף גיא פרץ ייעוץ והדרכה קולינארית יוזם ה FOOD TRUCK בישראל בישל מנה לשבת שילוב של דג מרוקאי לחריימה.
לקריאה על טעמו וייחודו של שמן זית קורונייקי
6 פרוסות דג לבן טרי( לברק, מוסר ,אינטיאס, לוקוס)
1/2 כוס שמן זית קורונייקי
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות אריסה
1 לימון פרוס
מיץ מ 1 לימון
חופן כוסברה חתוכה גס
5 פלפל צ'לי רצוי טרי וחתוך לרצועות
10 שיני שום חתוכות גס
כף כורכום.
מחממים בסיר רחב את שמן הזית. מטגנים את הפלפל צ'לי והשום מוסיפים את האריסה ורסק העגבניות,
מוסיפים את התבלינים,
מוזגים לסיר מים רותחים בגובה 2 ס"מ. כשהרוטב מבעבע ומסמיך מוסיפים את הדגים ופלחי הלימון,
מפזרים מעל את הכוסברה ומנערים את הסיר( לא לבחוש בכף כדי שהדג לא יתפרק) מבשלים הכל עוד 10 דק.
ניתן להעשיר את המנה עם תפוח אדמה חתוכים, חתיכות גזר וגרגרי חומוס מבושלים.
השארת תגובה